Viborg Autogård A/S

Aut. Mercedes-Benz Service samt køb og salg af topklargjorte brugte Mercedes-Benz og andre kvalitets mærker.

Rente ved finansering fra 1,49% – kom forbi og få en bilsnak.

Tak fordi du viser interesse for vor hjemmeside. Viborg Autogård blev etableret i 1982 og har siden begyndelsen af 90’erne arbejdet med Mercedes-Benz som speciale. Siden starten af 2011 har virksomheden været autoriseret serviceværksted for Mercedes-Benz person- og varebiler.

Virksomhedens aktiviteter er alle samlet på adressen Lundvej 28, 8800 Viborg. Herfra drives et topmoderne værksted, som har alt i nyeste test- og udmålingsudstyr til reparation af alle bilmærker. Værkstedet har eget skadecenter til udbedring af trafikskader samt karosseriarbejde iøvrigt.

Endvidere drives virksomhed med køb og salg af brugte kvalitetsbiler med hovedvægten på nyere Mercedes-Benz. Har vi ikke din ønskebil på lager, kan vi skaffe den – lige fra den næsten nye bil med fortsat fabriksgaranti, til den perfekte veteranbil.

Vi beskæftiger omkring 20 personer fordelt på mekanikere, karrosseriteknikere, reservedelsspecialister, servicerådgivere, sælgere og administrative medarbejdere. Overalt bestræber vi os til det yderste for at levere vore ydelser i topkvalitet og til en fornuftig pris. Så skulle din bil trænge til udskiftning, service, reparation eller har du fået en skade, kan du trygt henvende dig til os.