Autoværksted og mekaniker i Viborg

Er du kommet galt afsted med bilen, og har du brug for en reparation? Vi stiller gerne vores mangeårige erfaring, veludstyrede autoværksted og topprofessionelle mekanikere i Viborg til rådighed.

Hvad enten det drejer sig om en bule i bildøren, et klassisk serviceeftersyn, dækskifte eller noget helt fjerde, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Vi er autoriserede Mercedes-Benz-mekanikere

Vi er specialister indenfor Mercedes-Benz, og vi er stolte af at kunne kalde os et autoriseret Mercedes-Benz værksted. Vi har mange års erfaring med alt fra service til reparation af Mercedes-biler, og du kan med ro i maven parkere din bil i vores værkstedsgarage.

Der er en fast servicepris på din Mercedes-Benz. Dvs. at det klassiske servicetjek af bilen altid vil have samme pris – uanset alderen på bilen. Der kan til gengæld være tale om tillægsarbejde af forskellig art. Det kan f.eks. dreje sig om udskiftning af brændstoffilter, påfyldning af bremsevæske eller noget tredje. Ting, som ikke nødvendigvis skal repareres/påfyldes/udskiftes ved hvert servicetjek.

 

Dit lokale autoværksted i Viborg

Uanset hvad end din bil har brug for af reparationer, påfyldninger eller tjek, kan vi hjælpe. Vi har drevet autoværksted i Viborg i mange år og har alle de nødvendige hjælpemidler til at udføre kvalitetsservice og reparationer på alle bilmærker. Tøv derfor ikke med at give os et kald – uanset om du kører Peugeot, Audi, Suzuki eller et fjerde bilmærke.

Hvad enten du skal have skiftet en forrude, rettet en bule ud eller repareret et stenslag, går vi altid op i den gode behandling, service og pris. Trænger din bil til en kærlig hånd, er både du og din bil derfor altid velkomne hos vores autoværksted i Viborg.

 

Udbedring af trafikskader

Vi har eget skadecenter, som kan bruges til alle former for både trafikskader og karrosseriarbejde. Her har vi alt det nyeste test- og udmålingsudstyr, som altid betjenes af vores erfarne karrosseriteknikere. De er i stand til at udbedre skader på alle bilmærker.

Har uheldet været ude, og er der tale om en forsikringssag, hjælper vi også med det. Vi samarbejder med en række forsikringsselskaber og kan dermed garantere, at en skade bliver udbedret efter alle de rette forskrifter.

 

Har du spørgsmål til vores autoværksted i Viborg?

Er du i tvivl om, hvorledes vi kan være behjælpelige med udbedringen af din skade? Hvilke Mercedes-Benz-modeller vi har til salg lige nu? Hvornår værkstedet er åbent? Tøv endelig ikke med at kontakte os på enten tlf. 86 61 58 50, på e-mail post@viborgautogaard.dk eller via vores kontaktformular.

 

Servicerådgiver
Beniamin Cote
+45 8661 5850/2
bgc@viborgautogaard.dk

Kim Fogde Nielsen
+45 8661 5850/2
kfn@viborgautogaard.dk

Nødservice Mercedes-Benz 24H
+45 3378 5555