Viborg Autogård A/S

Aut. Mercedes-Benz Service

Der er fast service pris på din Mercedes-Benz. F.eks. E-klasse fra kr. 2.595,-

Ring gerne for priser på netop din bil!

Tlf. 8661 5850

Giv din Mercedes-Benz noget, som kun Mercedes-Benz kan tilbyde:

Den originale service. Uanset alder og kilometerstand skal din Mercedes-Benz plejes. Den skal have eftersyn og service efter fabrikkens anvisninger. Dette er en forudsætning for, at din bil kører som den skal og bevarer sin værdi bedst mulig. At springe et serviceeftersyn over, kan hurtigt få uheldige følger. Derfor anbefaler vi, at du lader din Mercedes-Benz efterse af vores kvalificerede team.

Vi kender din bil til fingerspidserne.

Som autoriseret Mercedes-Benz værksted kender vi din bil og kan give dig noget ingen andre kan: nemlig original service med originale reservedele. Men ligeså vigtig er den kultur og omsorg, der ligger i Mercedes-Benz service. Det får du ikke andre steder. Samtidig har vi et stort og kvalificeret bagland at trække på, hvis der skulle opstå specielle problemer. Denne viden har du heller ikke adgang til andre steder.

Viborg Autogård er EQ-Ready.

Hos Viborg Autogård A/S er vi også klar til at servicere din Mercedes-Benz EQ. Vores personale er særligt uddannet til at håndtere fremtidens biler og har gennemgået grundige højspændingskurser. Til vores EQ kunder tilbyder vi ydermere hente/bringe service i hele landet, kontakt os for at høre prisen for afhentning af din bil.

Service af andre mærker.

Vi udfører service og eftersyn af alle bilmærker i henhold til serviceforskrifterne. Vi har drevet værksted i mange år og har alle de fornødne hjælpemidler til at udføre kvalitets service og reparationer på alle mærker. Vi vil være sikre på du kan køre sikkert herfra og føle, at du har fået kvalitet og god behandling til en fornuftig pris. Trænger din bil  service eller reparation, så kontakt vores servicerådgiver, for rådgivning og tidsbestilling.

Udbedring af trafikskader.

Vi har eget skadecenter til professionel udbedring af alle former for trafikskader samt karrosseriarbejde. Her findes alt af det nyeste test- og udmålingsudstyr, der betjenes af vore særdeles erfarne karrosseriteknikere. Vi udbedrer skader på alle bilmærker og har samarbejde med en række forsikringsselskaber. Vore kunder kan således være helt sikre på, at en skade bliver udbedret i absolut højeste kvalitet.

 

Servicerådgiver
Beniamin Cote
+45 8661 5850/2
bgc@viborgautogaard.dk

Kim Fogde Nielsen
+45 8661 5850/2
kfn@viborgautogaard.dk

Nødservice Mercedes-Benz 24H
+45 3378 5555