Hvorfor vælge os?

Stort udvalg

Hos os finder du et bredt udvalg af Mercedes-Benz, så du kan vælge den, der bedst opfylder dine behov og ønsker.

Miljø & kvalitet

Vi tager ansvar både med hensyn til kvaliteten af vores arbejde, arbejdsmiljø og det omkringliggende miljø

Gode priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på service, reparationer, reservedele og på din næste bil.

God service

Vi stræber efter at give dig den bedste personlige kundeservice og sikre, at vores kunder er tilfredse efter et besøg hos os.

Om Viborg Autogård A/S

Hos Viborg Autogård har vi en passion for biler og vi ønsker altid at sikre, at vores kunder er tilfredse. Vi mener, at det vigtigste aspekt ved en bilforretning er at yde den bedste service til kunderne og altid at være deres pålidelige partner, når det gælder bil.

Siden Viborg Autogård blev grundlagt i 1982, har vi altid gået den ekstra mil for at opfylde kundernes ønsker og behov. Derfor kan du, når du vælger Viborg Autogård, forvente en personlig og professionel service. Vi er engagerede i at give vores kunder den bedste oplevelse, fra det øjeblik de træder ind i forretningen. Vi tager os tid til at lytte til vores kunders ønsker og behov, så vi kan finde den bedste løsning til dig. Uanset om bilen har brug for service, skal have udbedret en skade eller hvis du leder efter en ny bil, så står vi altid klar til at hjælpe.

Kvalitet og miljø

Viborg Autogård A/S er en moderne ISO-certificeret virksomhed. Vi tager ansvar, både med hensyn til kvaliteten af vores arbejde, arbejdsmiljø og det omkringliggende miljø. I kraft af vores ISO 9001 certificering holder vi styr på kvaliteten af vores arbejde. Der føres både intern og ekstern kontrol med kvaliteten af det udførte arbejde. Vi både reflekterer over og optimerer løbende arbejdsgangene. På miljøsiden arbejder vi dagligt ud fra vores ISO 14001 certificering. Dette er en rettesnor i det daglige processor som bl.a. sikrer at vi omgås, opbevarer og bortskaffer vores affald / kemivarer korrekt. Ligeledes sætter dette også retningslinjer for, hvordan vi generelt agerer overfor vores omgivelser. Vi har et tæt samarbejde med certificerede aftagere af affald og materialer til genbrug, så der sikres en minimal belastning af vores fælles miljø.

René Sørensen

Indehaver/ Salg

Kenneth Skovgaard Jensen

Salgsrågiver

Beniamin Cote

Indehaver/ Værksted

Christian Pedersen

Værkfører

Niels Pedersen

Reservedele

Daniel Christensen

Reservedele

Er det tid til en bil, der passer dig?

Opfyld dine køredrømme med vores store udvalg af biler, der passer perfekt til dine behov!