Skadeværksted I viborg

Brug for reparation efter en ulykke eller skade på bilen?

Selvom ingen kan forudsige, om eller hvornår en ulykke kan indtræffe, kan du være sikker på, at vores skadesværksted eksisterer med ét formål – at bestræbe sig på at bringe din bil tilbage til tilstanden før ulykken, hvilket sikrer at sikkerheden og kvaliteten af dit køretøj er lige så god som før.


Vores højt kvalificerede teknikere har avancerede færdigheder og uddannelse, der sikrer at reparationer af lak og karrosseri udføres med den største præcision, engagement og omhu. Uanset om det er en mindre ridse eller en større kollision, så sørger vi for at dit køretøj altid bliver repareret efter bilfabrikkernes forskrifter med de rigtige dele, det rigtige udstyr og de rigtige personer.

Viborg autogård - Skadecenter i viborg
Viborg autogård - Skadeværksted i viborg

Reparation af forsikringsskader i Viborg

Vi har aftaler med de fleste forsikringsselskaber i Danmark og derfor skal du ofte blot anmelde skaden til dit forsikringsselskab og aftale en tid med os. Du får en gratis lånebil gennem de fleste selskaber og derfor kan du trygt køre videre, mens vi ordner det hele, lige fra vurdering af skaden og godkendelse ved forsikringsselskabet til reparation og afregning med forsikringsselskabet.
Hvad kan vi sige, det er nok ikke helt tilfældigt, at så mange forsikringsselskaber har valgt os som fordelsværksted for deres kunder.

Viborg autogård ansatte

Tøv ikke med at kontakte os

Er det tid til en bil der passer dig?

Opfyld dine køredrømme med vores store udvalg af biler, der passer perfekt til dine behov!

Mercedes skilt